NB! Adressen gammel.fuglum.net inneholder den gamle fuglum.net-nettsida... med andre ord en masse utdatert informasjon, og det aller meste er ikke oppdatert på 2-3 år. For ordens skyld flytta jeg nettsida, og fram til jeg får gått over en del adressering vil mange linker og lignende ganske enkelt ikke fungere ... å få denne gamle sida i orden igjen er ingen prioritert oppgave, så hvor fort ting vil bli ok tør jeg ikke en gang antyde... følg heller med på fuglum.net ... der skjer det forhåpentligvis en del spennende nytt!

-
-
 
[an error occurred while processing this directive]
www.fuglum.net - Klikk her for å returnere til forsiden  
-
- -
    Du er her: www.fuglum.net > Erlend

Mæ, sjø (æLenn / Erlend Fuglum)

Erlend Fuglum - kort fortalt

Navn: Erlend Fuglum
Født: 13.03.1978
Sivilstand: Forlovet med Maria
Bosted: Halden/Oslo/Grong/NSB
Yrke: Student
Interesser: Politikk, fotografering, film, musikk, litteratur, IT
Du kan også lese min CV.

Hvem er jeg?
Jeg er en glad Grongning :-) Etter en god, trygg, artig og noget bråkete(?)oppvekst i Indre Namdal har jeg nå transportert mitt hengslete legeme sørover til Halden, hvor jeg studerer IT ved Høgskolen i Østfold. Jeg er kjæreste med min kjære alveprinsesse Maria, som jeg ble sammen med mens jeg gikk på folkehøgskole i 97/98.

Interessene mine favner vidt: Jeg har vært mer eller mindre hyperaktiv ungdomspolitiker siden våren 1994. For tiden sitter jeg i kommunestyret i Grong for senterpartiet samtidig som jeg er politisk nestleder i Nord-Trøndelag Senterungdom.

Samma kar'n (Erlend Fuglum me andre orl)Men livet dreier seg ikke bare om politikk. Jeg liker å la øyne og ører bade i ekte filmkunst, og har et hett forhold til science fiction-sjangeren. Jeg prøver også å lære meg kunsten å fotografere, noen av resultatene finner du i galleriet.

Musikken strømmer ofte gjennom hybelen min oppe på Brødløs. Jeg hører på alt, men blant noen favorittsjangre kan jeg nevne "tradisjonell" funk, soul, jazz, blues, countryrock(!) og selvfølgelig trønderrock og vømmøl! Ved hjelp av en trompet har jeg i alle år terrorisert naboene, men det siste året har den fått hvile i fred langt inne i skapet. Nå for tiden spiller jeg mest på munnspill, munnharpe, munnen min og en leirdings (helt sant). I sommer ('01) har jeg såvidt startet å klimpre litt på gitar, men hvis jeg har en Dylan eller Aleksandersen i magen så har han gjemt seg godt...

Dette var en kort og tradisjonell beskrivelse av unge herr Fuglum i det tjueførste århundre. Hvis du vil vite mer (vel, i praksis lese hele livshistoria mi) kan du lese Den lange soga.


Til toppen av siden

Til toppen av siden

 
   Copyright ©2001 - æLenn